Lees voor

Corona update

Bekijk hier onze actuele coronamaatregelen.

Het werkplezier van Merel, Rick en Carmen

Bij LEVANTOgroep werken zo’n 600 medewerkers op zo’n 75 verschillende locaties. Van persoonlijk begeleiders tot communicatiemedewerkers en van verpleegkundigen tot vrijwilligers. Een diverse groep mensen, die samen LEVANTOgroep maken. In dit bericht vertellen Merel, Rick en Carmen meer over hun werk en wat hen plezier geeft in hun werk.

Merel Coenen, Persoonlijk begeleidster Participatie: “Hoe fijn is het als je de dingen die je in je vrije tijd graag doet (meubels opknappen, kringloopwinkels bezoeken, tuinieren), ook binnen je werk kunt vormgeven? En dat je mensen kunt aansteken met je enthousiasme… Dat gun ik iedereen!”

Rick Vertommen, Projectmedewerker Levanto Ervaringsdeskundigen Team: “Het geeft zo veel voldoening om als ervaringswerker contact te kunnen maken met kwetsbare mensen en ze te helpen hun talenten te ontdekken. Dit geeft hen vaak net de boost die zij nodig hebben om krachtiger in het leven te staan.”

Carmen Chappin, Procesregisseur Intake: “Als procesregisseur intake ben ik, samen met mijn collega’s, de ‘voordeur’ van LEVANTOgroep: bij ons komen de aanmeldingen en hulpvragen binnen. Het eerste contact onderhouden met cliënten en behandelaren en het onderhouden van het sociaal netwerk zijn leuke en uitdagende taken, ook in deze Coronatijd. Verder vind ik het altijd een leuke uitdaging om in samenwerking met collega’s door heel Levanto op zoek te gaan naar de juiste zorg voor de cliënt. Dit geeft elke dag weer een hoop energie en werkplezier!”

Download

Ook leuk om te lezen

Nieuws

Jaarbeeld 2020 gepubliceerd

Het jaarbeeld van 2020 staat vanaf nu op onze website. Zoals bestuurder Paul Schefman al zei in zijn eindejaarsboods...

Lees meer
Verhaal

Samen groeien door het maatjesproject

Al 30 jaar koppelt LEVANTOgroep Vrijwilligers mensen met een psychische kwetsbaarheid aan vrijwilligers in het Maatjespr...

Lees meer
Verhaal

Met fijne begeleiding weer goed op weg

Te veel psychische klachten. Dat bestaat dus echt. Sarina Vijgen, cliënte bij LEVANTOgroep, vertelt hoe ze de afgelopen ...

Lees meer