Lees voor

In gesprek met Youri Keulen

Elke dag laten we ons inspireren door het mooie gedachtengoed Positieve gezondheid. In ons werk met cliënten, in de omgang met collega’s. Zelfs in ons privéleven.
 
Wat is Positieve gezondheid dan? Positieve Gezondheid gaat over je hele leven; over je veerkracht, hoe je omgaat met tegenslagen en andere uitdagingen in het leven. Het gaat er niet alleen om hoe je je lichamelijk of mentaal voelt, maar ook of je weet waar je elke dag voor opstaat en of je mee kunt doen in de maatschappij.
 
Als één iemand weet dat gezondheid draait om balans tussen al die elementen, dan is het topsporter Youri Keulen wel. In dit filmpje vertelt Youri over de uitdagingen die hij afgelopen tijd heeft meegemaakt en hoe hij door álles op de schop te gooien uiteindelijk zoveel groei heeft doorgemaakt. 

 

 

Ook leuk om te lezen

Verhaal

In gesprek met Youri Keulen

Elke dag laten we ons inspireren door het mooie gedachtengoed Positieve gezondheid. In ons werk met cliënten, in de omga...

Lees meer
Verhaal

Vrijwilliger van de maand!

Even voorstellen... onze vrijwilliger van de maand Chris Meens Hoi! Ik ben: Chris, 37 jaar en woon in Maastrich...

Lees meer
Verhaal

‘Mijn collega’s steunden me met heel hun hart’

“Toen Rusland Oekraïne binnenviel, wilde ik iets doen. Ik wilde in actie komen. De mensen helpen die plotseling huis en ...

Lees meer