Lees voor

Corona update

Bekijk hier onze actuele coronamaatregelen.

Vrijwilliger van de maand!

Even voorstellen... onze vrijwilliger van de maand Paul Noblesse!

Hoi! Ik ben:

Paul, 55 jaar, uit Maastricht.

Dit doe ik:

Ik ben intern vrijwilliger. In de ochtend verzorg ik koffie en thee voor een groepje bewoners. Dit doe ik drie keer in de week met een gezellige babbel, een lach en soms een traan. Eens in de twee weken ben ik ook, op de dinsdagochtend, het maatje van Dennis (39 jaar).

Hier doe ik het voor:

Ik vind het geweldig om de bewoners te voorzien van drinken en hun verhalen te horen. We doen ook spelletjes, om zo hun problemen te doen vergeten. Dat geeft mij veel voldoening.

Mooi moment:

Al vier jaar doe ik dit met veel plezier, iedere dag zijn er wel leuke en mooie momenten. De mensen vinden het fijn als ik kom. Zelfs op een feestdag was ik aanwezig en dat waardeerden ze enorm.

Leuk weetje:

Ik vind het fijn om anderen te helpen, ondanks mijn beperkingen (ik heb een incomplete dwarslaesie). Zelf geniet ik ook van die momenten.

Ook leuk om te lezen

Nieuws

Eindelijk een chille tuin

Op de Tudderenderweg in Sittard wonen al een tijdje jongeren van Levanto samen met bewoners van Woonpunt. Een mooie loca...

Lees meer
VERHAAL

Tour for Emily

Liefde op het eerste gezicht bestaat! Dat ontdekten onze collega Emily Wijering -Veenman en Raymond ...

Lees meer
Verhaal

Van de logistiek naar de ggz

Van de logistiek naar de ggz. Mandy is één van onze collega's die zich in drie maanden liet omscholen om te kunnen begin...

Lees meer