Lees voor

Vrijwilliger van de maand!

Even voorstellen... onze vrijwilliger van de maand Paul Noblesse!

Hoi! Ik ben:

Paul, 55 jaar, uit Maastricht.

Dit doe ik:

Ik ben intern vrijwilliger. In de ochtend verzorg ik koffie en thee voor een groepje bewoners. Dit doe ik drie keer in de week met een gezellige babbel, een lach en soms een traan. Eens in de twee weken ben ik ook, op de dinsdagochtend, het maatje van Dennis (39 jaar).

Hier doe ik het voor:

Ik vind het geweldig om de bewoners te voorzien van drinken en hun verhalen te horen. We doen ook spelletjes, om zo hun problemen te doen vergeten. Dat geeft mij veel voldoening.

Mooi moment:

Al vier jaar doe ik dit met veel plezier, iedere dag zijn er wel leuke en mooie momenten. De mensen vinden het fijn als ik kom. Zelfs op een feestdag was ik aanwezig en dat waardeerden ze enorm.

Leuk weetje:

Ik vind het fijn om anderen te helpen, ondanks mijn beperkingen (ik heb een incomplete dwarslaesie). Zelf geniet ik ook van die momenten.

Ook leuk om te lezen

Verhaal

In gesprek met Youri Keulen

Elke dag laten we ons inspireren door het mooie gedachtengoed Positieve gezondheid. In ons werk met cliënten, in de omga...

Lees meer
Verhaal

Vrijwilliger van de maand!

Even voorstellen... onze vrijwilliger van de maand Chris Meens Hoi! Ik ben: Chris, 37 jaar en woon in Maastrich...

Lees meer
Verhaal

‘Mijn collega’s steunden me met heel hun hart’

“Toen Rusland Oekraïne binnenviel, wilde ik iets doen. Ik wilde in actie komen. De mensen helpen die plotseling huis en ...

Lees meer