Lees voor

Cliëntvertrouwenspersoon

Cliëntvertrouwenspersoon

Ben je niet helemaal tevreden over LEVANTOgroep, je persoonlijk begeleider of je zorgplan? Of zit je met iets anders waar je eens graag in vertrouwen met iemand over wilt praten? Blijf er niet mee rondlopen. Je staat er niet alleen voor!

Je kunt bij de Cliëntvertrouwenspersoon terecht met vragen, problemen of andere gevoeligheden die te maken hebben met de dienstverlening van LEVANTOgroep en waar je met je begeleider niet uit komt. Het kan ook zijn dat je er met je begeleider niet over durft te praten.

Het hoeven geen ‘ernstige zaken’ te zijn. Ook iets kleins is het bespreken waard. Zo kun je voorkomen dat het eindigt als iets ‘groots’.

Je kunt vrijuit je verhaal doen. De vertrouwenspersoon zal je ondersteunen waar mogelijk en werkt strikt vertrouwelijk! Zonder je uitdrukkelijke toestemming wordt je persoonlijk verhaal met niemand gedeeld. Aan een gesprek zijn geen kosten verbonden.

Meer weten? Bekijk hier de folder. 

Maak gerust een afspraak

Bel, mail, WhatsApp of schrijf en geef aan waar je graag wilt afspreken. Dat kan bij jou thuis, op kantoor of op een andere, neutrale locatie waar je op je gemak bent.

Will Wilms

Vertrouwenspersoon cliënten (18+)

T 06 - 83 16 17 35
clientvertrouwenspersoon@levantogroep.nl
P Postbus 712, 6130 AS Sittard