Lees voor

Pakkie-An

Pakkie-An

Wil je weer de touwtjes in eigen handen krijgen? Wil je weer in je kracht komen en je toekomst vormgeven, door te leren en te werken? En werk je graag in een groot en professioneel bedrijf? Dan is werken bij Pakkie-An iets voor jou.

Wat is Pakkie-An?

Bij Pakkie-An in Kerkrade gaat het wassen heel anders dan thuis. Pakkie-An wast en werkt met wasgoed van grote klanten als Landal GreenParks, het Amerikaanse leger, Holland Casino Valkenburg en Stayokay Maastricht. Het is een professioneel bedrijf, waar je met grote machines aan de slag gaat en meegaat met de transportdienst naar klanten. Hier doe je een heleboel werkervaring op én leer je samen te werken in een team.

Wie kan er komen werken?

Mensen die het leuk vinden om iets voor anderen te betekenen. Je werkt in een echt bedrijf en leert samenwerken, op tijd komen en netjes en precies te werken. Je werkt in een leuk team. Samen verzorgen jullie de was voor bedrijven en organisaties. Hierdoor leer je veel over jezelf en kun je daarna weer verdere stappen in je leven zetten.

Passende begeleiding

Bij Pakkie-An bieden we individuele begeleiding. Wij staan direct naast je en helpen bij het maken van keuzes. Soms zoeken we samen grenzen op, maar altijd kijken we daarna hoe jij dat vond. De combinatie van (succes)ervaringen en hierop terugkijken leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden voor de toekomst. Heb je de ambitie om uit te stromen naar een opleiding of regulier werk? Niemand gaat weg zonder een duidelijk beeld van zijn of haar toekomst.

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over Pakkie-An of één van de andere leerwerkbedrijven? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.