Verhuisd!

Huisvesting is één van onze speerpunten. Een dak boven je hoofd is immers een primaire levensbehoefte. We ondersteunen cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving en in hun eigen woning. Voor cliënten die (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen, bieden wij beschermde woonvormen.

Jongeren

In samenspraak met de gemeente is in 2016 een uitbreiding van woonopvang voor jongeren in Sittard-Geleen gecreëerd. LEVANTO jongeren biedt begeleid wonen in een beschermde woonvorm voor jongeren aan. In het begin is daar nog 24/7 begeleiding aanwezig. Maar zodra ze er klaar voor zijn, stromen ze door naar een andere woonplek, waar minder begeleiding aanwezig is. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om weer helemaal op eigen benen te staan.

Lees meer

Moederopvang

In maart verhuisde de moederopvang naar een nieuwe locatie in Waubach. In de moederopvang kunnen moeders met hun kinderen en zwangere vrouwen vanaf 18 jaar tijdelijk terecht. Het gaat om vrouwen die om wat voor reden dan ook niet over zelfstandige woonruimte beschikken.

Centraal Bureau

We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe, moderne, open kantooromgeving die ons stimuleert onze krachten nog meer te bundelen. In mei verhuisde het Centraal Bureau naar het mooie pand van ZOwonen op de Luxemburgerstraat 30A in Sittard. Je vindt ons hier op de tweede verdieping.

Terug