Levanto gaat on Tour (LoT)

Geïnspireerd geraakt door een werkbezoek aan collega instelling Pameijer in 2016, starten we in het voorjaar van 2017 met Levanto on Tour, afgekort LoT. Bij LoT werkt een groep creatieve cliënten aan periodieke videojournaals. Zij worden hierin professioneel begeleid door multimediapartner Inside/out Media Consultancy uit Sittard, die hen de fijne kneepjes van het filmvak bijbrengt.

LoT geeft niet alleen een kijkje in de keuken van onze eigen organisatie. Het team brengt zorg- en participatieplekken in beeld, doet verslag van evenementen en bijeenkomsten, interviewt medewerkers, cliënten, vrijwilligers en samenwerkingspartners en volgt de ontwikkelingen in het sociaal domein in Limburg op de voet. Het team staat dan ook het hele jaar volop in de belangstelling, zelfs buiten Limburg, getuige dit artikel van de RIBW Alliantie.

In 2018 krijgt LoT een vervolg door middel van een breder inzetbaar mediateam, dat zich gaat bezighouden met allerlei vormen van on- en offline informatie en communicatie; van voor en door cliënten.

LoT werd (en wordt) mede mogelijk gemaakt door Stichting Ondersteuning GGZ-cliënten Zuid-Limburg (SOGGZ), voor wie als tegenprestatie ook een videojournaal werd gemaakt.

Alle LoT-journaals zijn te bekijken via onze website of de Facebook pagina van LoT.

Terug