Levanto Treffen voor cliënten

Bijgepraat worden over de ontwikkelingen in de zorg, zien wat LEVANTOgroep en haar partners allemaal te bieden hebben, spontane ontmoetingen en gezellig samenzijn onder het genot van heerlijk eten en drinken. Deze ingrediënten van de eerste twee edities van het Levanto Treffen bleken een succesformule. De bijeenkomsten in Maastricht-Heuvelland en Westelijke Mijnstreek brachten dan ook ruim 200 geïnteresseerden op de been en dat resulteerde in veel enthousiaste reacties.

Donderdag 9 november werd de aftrap voor het Levanto Treffen gegeven in Maastricht-Heuvelland, op dinsdag 28 november gevolgd door Westelijke Mijnstreek. Het werden twee gezellige, smakelijke, maar zeker ook informatieve en interactieve bijeenkomsten, met inhoudelijke bijdrages van o.a. in2YourPlace, LET, de cliëntvertrouwenspersoon, de cliëntenraad, Horizon (red. LEVANTOgroep vrijwilligers) en informatietafels over verschillende participatiemogelijkheden in de regio’s.

Beide bijeenkomsten werden muzikaal opgeluisterd door DJ Flash (John van de cliëntenraad) en afgesloten met een overheerlijk buffet. Het Levanto Treffen is zeker voor herhaling vatbaar. De regio Parkstad is dan vanzelfsprekend in 2018 als eerste aan de beurt!

Foto's Levanto Treffen Westelijke Mijnstreek en Maastricht-Heuvelland

Terug