Lees voor

Steiger 2

Steiger 2

Wil je weer de touwtjes in eigen handen krijgen? Wil je weer in je kracht komen en je toekomst vormgeven, door te leren en te werken? En werk je graag met hout? Dan is werken bij Meubelmakerij Steiger 2 iets voor jou.

Wat is Meubelmakerij Steiger 2?

Bij Meubelmakerij Steiger 2 in Kerkrade leer je allerlei meubels en andere producten maken van hout. Je kunt hier pallets demonteren, onderdelen sorteren, resthout klein zagen, bouwpakketten zagen, eigen projecten maken en machines of gereedschappen onderhouden. Ook kun je mee met transport om bestellingen langs te brengen. Je leert niet alleen alle kneepjes van het vak, maar ook andere belangrijke vaardigheden die je op persoonlijk vlak helpen. Bijvoorbeeld hoe je kunt omgaan met collega’s, klanten en je leidinggevende. Daarnaast zijn er mogelijkheden om certificaten te behalen, zoals je VCA of je heftruck rijbewijs. Een mooie kans om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen!

Voor wie?

Meubelmakerij Steiger 2 is er voor jongeren en volwassenen die op verschillende gebieden in hun leven zijn vastgelopen (of dreigen vast te lopen).

Mensen die weer de touwtjes in handen willen krijgen, die graag met hun handen bezig zijn en het leuk vinden om met hout te werken. Wil je een stapje verder zetten? Of ben je al een tijdje aan het werk binnen een dagbestedingslocatie? Dan is dit een logische vervolgstap. Je hoeft geen kennis of ervaring te hebben met houtbewerking om hier aan de slag te kunnen. Als je graag leert en zin hebt om aan de slag te gaan, komt de handigheid vanzelf.

Je hebt wel een indicatie nodig van de gemeente om aan te kunnen sluiten bij Meubelmakerij Steiger 2.

Passende begeleiding

Bij Meubelmakerij Steiger 2 bieden we groepsbegeleiding. Wij staan direct naast je en helpen bij het maken van keuzes. Soms zoeken we samen grenzen op, maar altijd kijken we daarna hoe jij dat vond. De combinatie van (succes)ervaringen en hierop terugkijken leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden voor de toekomst. Heb je de ambitie om uit te stromen naar een opleiding of regulier werk? Niemand gaat weg zonder een duidelijk beeld van zijn of haar toekomst.

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over Meubelmakerij Steiger 2 of één van de andere leerwerkbedrijven? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.