Lees voor

UdS Connect

UdS Connect

Bij UdS Connect in Kerkrade kom je terecht in de wereld van marketing en communicatie. Van het bijhouden van websites en social media tot het bewerken van promotievideo’s en fotomateriaal: bij UdS Connect gebeurt het allemaal. Als de woorden computers, fotografie, vlogs, drone, filmpjes, editen en social media bij jou passen, is dit dé plek voor jou. Hier doe je een heleboel werkervaring op én leer je samen te werken in een team.

Wie kan er komen werken?

Mensen die het fijn vinden om creatief bezig te zijn op het gebied van marketing en communicatie. Wil je een stapje verder zetten? Of ben je al een tijdje aan het werk binnen een dagbestedingslocatie? Dan is dit een logische vervolgstap. Ben je vriendelijk, behulpzaam en kun je goed samenwerken met anderen? Dan is UdS Connect echt wat voor jou.

Passende begeleiding

Bij UdS Connect bieden we individuele begeleiding. Wij staan direct naast je en helpen bij het maken van keuzes. Soms zoeken we samen grenzen op, maar altijd kijken we daarna hoe jij dat vond. De combinatie van (succes)ervaringen en hierop terugkijken leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden voor de toekomst. Heb je de ambitie om uit te stromen naar een opleiding of regulier werk? Niemand gaat weg zonder een duidelijk beeld van zijn of haar toekomst.

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over UdS Connect of één van de andere leerwerkbedrijven? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.