Algemeen opvangcentrum - Dr. Van Kleefstraat

Dr. Van Kleefstraat 29, 6217 JJ Maastricht
043 - 325 32 49
Start locatie:

Het algemeen opvangcentrum aan de Dr. van Kleefstraat ligt aan de westkant van de stad, aan de rand van het stadscentrum, in de wijk Brusselsepoort (wijk 17). In het pand zijn twee gescheiden woonunits met totaal elf zit/slaapkamers en een aantal voorzieningen voor gemeenschappelijk gebruik. Het opvanghuis biedt plaats aan maximaal 20 mannen, vrouwen en kinderen. Het pand is beveiligd met camera-bewaking.

Zit/slaapkamer
De gast heeft de beschikking over een eigen afsluitbare zit/slaapkamer met wastafel. De kamer is geheel gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van een koelkast, televisie, intercom en een aansluitpunt voor internet. Verder heeft de gast in bruikleen een complete inventaris waaronder linnen- en beddengoed, kookgerei, serviesgoed en poetsmateriaal.

Gemeenschappelijke voorzieningen
Voor gemeenschappelijk gebruik is er een huiskamer, recreatieruimte, keuken, douches en toiletten, wasserette, tuin met speelvoorzieningen en een fietsenstalling.

Bereikbaarheid
Het opvanghuis ligt op loopafstand van een drukke opstapplaats van stadsbussen. Ook bevindt zich in de nabijheid onder meer een groot winkelcentrum, een gezondheidscentrum en diverse scholen. Diverse hulp- en dienstverlenende instellingen en het uitgaanscentrum zijn te voet, per fiets of met de stadsbus goed bereikbaar.

Deel deze pagina