Opvanghuizen Lage Barakken 5 & 9

Lage Barakken 5/9, 6221 CH Maastricht
043 - 325 32 49
Start locatie:

Deze twee opvanghuizen liggen aan de oostkant van de Maas in het stadsdeel Wyck (wijk 21). Pand Lage Barakken 5 telt vijf appartementen en een kantoor. Het biedt plaats aan maximaal vijftien personen. Pand Lage Barakken 9 telt vier appartementen en biedt plaats aan maximaal tien personen.

Appartement
De meeste appartementen hebben een gescheiden woon- en slaapvertrek, een keuken en een douche met toilet. Het appartement is geheel gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van een koelkast, een televisie en een intercom. Verder heeft de gast in bruikleen een complete inventaris waaronder linnen- en beddengoed, kookgerei, serviesgoed en poetsmateriaal.

Gemeenschappelijke voorzieningen
Voor gemeenschappelijk gebruik is er een wasserette en een tuintje met een fietsenberging.

Bereikbaarheid
De twee opvanghuizen liggen op loopafstand van het NS-station en van de opstapplaats voor alle stadsbussen en lijndiensten. De straat komt uit op de Wyckerbrugstraat, de verbinding tussen het NS-station en de oude binnenstad. Een straat met tal van winkels. Op loopafstand liggen tal van winkels, scholen, hulp- en dienstverlenende instellingen en het uitgaanscentrum.

Deel deze pagina