Balans in Zaken

Zakelijke dienstverlening voor bedrijven

Heeft u binnen uw organisatie medewerkers die geconfronteerd worden met een beslaglegging, medewerkers die verzoeken om een voorschot op het vakantiegeld of anderszins kampen met financiële en/of juridische problemen?

Hierdoor wordt het functioneren van de betreffende medewerker beïnvloed. Als werkgever kunt u uw medewerkers hierin ondersteunen, een oplossing bieden of, liever nog, voorkomen dat er problemen gaan ontstaan.

Integrale werkwijze Balans in Zaken

Maar dat hoeft u uiteraard niet zelf te doen! Dat kunnen wij, Team Balans in Zaken, bestaande uit ervaren consulenten van LEVANTOgroep, van u overnemen. Naast kennis en kunde op financieel gebied, hebben wij oog voor vaak hiermee samenhangende juridische, sociale en maatschappelijke kwesties. Uit onderzoek blijkt dat financiële problemen nooit op zichzelf staan, maar altijd samenhangen met problemen op andere gebieden. Kies daarom voor de integrale aanpak van Team Balans in Zaken!

Snel weer aan het roer

Wij werken op een verrassend verhelderende, krachtgerichte en kostenefficiënte manier. Samen met alle betrokkenen rondom uw medewerker werken we aan een oplossing op maat. Met daarbij maar één belangrijk doel: de medewerker zo snel mogelijk weer aan het roer van zijn eigen leven laten staan. Hem inzicht en overzicht geven. Zodat hij zich weer kan focussen op de positieve dingen in zijn leven.

In onze folder leest u meer over onze dienstverlening, speciaal voor bedrijven. Meer weten? Mail naar: balansinzaken@levantogroep.nl. Of vul het online reactieformulier in.

Contactformulier Balans in Zaken

Aanhef*

Deel deze pagina