Beschut werken

Aangezien lang niet iedereen betaald werk kan verrichten, bieden wij ook een breed scala aan dagactiviteiten op gebied van beschut werk, in een beschermde omgeving. Voor iedereen, naar ieders wensen, talenten en mogelijkheden. Hierbij is alles en iedereen gericht op maatschappelijke participatie. Zinvol meedoen in de samenleving, daar staan wij voor. Of het nu gaat om (therapeutische) ontspanning, sport, spel en creatieve activiteiten, of om educatieve trainingen, workshops en voorbereiding op regulier werk. Wij zoeken, samen met jou, naar een zinvolle dagbesteding die helemaal bij jou past.

Doel
Het binnen een veilige en overzichtelijke omgeving aanbieden van een (dag)programma, zodat cliënten uiteindelijk in staat gesteld worden een meer gestructureerd arbeidsverband aan te kunnen, zoals vrijwilligerswerk of als betaalde kracht op de reguliere arbeidsmarkt.

Ondersteuningsaanbod
Onze ondersteuning omvat zoal:

  • dagactivering, zoals sport en spel en/of creatieve activiteiten;
  • educatie, zoals cursussen en trainingen;
  • arbeidsrehabilitatie, het opdoen van kennis en ervaring voor het (later) verwerven van een baan;
  • werkplekken in het (naai)atelier en de (hout)werkplaatsen;
  • werkplekken op gebied van catering, huishouding en repro;

Heb je hier vragen over? Vul dan het online reactieformulier in of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanhef*

Hoe heb je ons gevonden?*

 


Deel deze pagina