Cursus Toveren met geld

Toveren met geld is een budgetcursus. Er zijn in totaal 6 bijeenkomsten van ongeveer een uur. De bijeenkomsten zijn om de twee weken. In kleine groepjes van maximaal 5 personen, wissel je ervaringen met elkaar uit en leer je:

  • bewuster met geld omgaan;
  • overzicht krijgen van je vaste lasten en dagelijkse uitgaven;
  • geld besparen.

Onderwerpen per bijeenkomst

Dit zijn de thema’s per bijeenkomst:

  1. O help, de vaste lasten
  2. Overzicht en budgetteren
  3. Huishoudbudget
  4. Verleidingen van de supermarkt
  5. Ik voel me rijk / to buy or not to buy
  6. Terugkombijeenkomst

We beginnen telkens met het doorspreken van de opdrachten van de vorige keer. Daarna kijken we naar de opdrachten voor de komende bijeenkomst.

Terugkombijeenkomst

De laatste bijeenkomst is een terugkombijeenkomst. Tussen de 5e en laatste bijeenkomst zitten 4 weken zodat je alle tijd hebt om het geleerde in praktijk te brengen. Tijdens deze laatste bijeenkomst krijg je een certificaat.

Over de trainer

Trainer Gudrun van Steenbergen leeft zelf al geruime tijd van een beperkt budget en kent alle valkuilen en handige tips uit eigen ervaring.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de cursus via let@levantogroep.nl. Zodra er 5 aanmeldingen zijn, gaat er een nieuwe cursus van start. Je krijgt hier bericht van.
Mocht je het prettig vinden, dan kun je je begeleider vragen om mee te gaan naar de cursus.

Locatie

Afhankelijk van de aanmeldingen vinden de bijeenkomsten in Maastricht, Heerlen of Sittard plaats. De locatie wordt bekend gemaakt zodra de cursus start.

Kosten

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Deel deze pagina