In2Yourplace.kom

In2Yourplace.kom bestaat uit bijeenkomsten voor en door jongeren die om wat voor reden dan ook niet volwaardig meedoen in de maatschappij.

In zeven interactieve bijeenkomsten ontmoeten vijf tot maximaal acht jongeren elkaar in een veilige en creatieve omgeving. Ze wisselen ervaringen uit, gaan samen concrete uitdagingen aan en worden gecoacht in hun persoonlijke doelen door elkaar en de trainers.

Ze leren om te gaan met hun eigen levensthema’s en belemmeringen die ze ervaren in hun zelfredzaamheid. Ze leren te vertrouwen op hun eigen capaciteiten en te steunen op anderen. De jongeren zijn dan ook een belangrijke coach voor elkaar in dit proces. Ze eindigen met een hernieuwd perspectief op hun leven waar ze zelf op eigen kracht mee verder kunnen.

De bijeenkomsten worden gefaciliteerd door een team van gecertificeerde In2Yourplace.kom trainers. Het team bestaat twee ervaringsdeskundige trainers die ondersteund worden door een professional van de LEVANTOgroep. Zij zijn verantwoordelijk voor het proces en nodigen vooral de jongeren uit om eigen regie te nemen. De ervaringsdeskundigen zijn jongeren die zelf de training hebben doorlopen en inmiddels gecertificeerd zijn tot trainer. Ze willen graag hun eigen ervaring gebruiken om naast de jongere te staan, richting te geven waar nodig en vooral als voorbeeld te dienen. 

In2Yourplace.kom wordt mede mogelijk gemaakt en financieel ondersteund door het Kansfonds en de achttien Zuid-Limburgse gemeenten.

Voor meer informatie over In2Yourplace.kom kun je contact opnemen met  tel. 043 329 1502 of per e-mail: in2yourplace@levantogroep.nl.  

Heb je hier vragen over? Vul dan het online reactieformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanhef*

Hoe heb je ons gevonden?*


Deel deze pagina