Vriendendienst Horizon

Aangeboden door HORIZON

Heb jij behoefte aan vriendschappelijk contact? Iemand om samen iets gezelligs mee te ondernemen? Maar heb je weinig/geen sociale contacten en weet je ook niet hoe je hier verandering in kunt brengen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

HORIZON is een vriendendienst voor mensen die door hun psychiatrische ziekte weinig sociale contacten hebben en daardoor eenzaam zijn. Zij willen graag de draad van het leven weer oppakken en kunnen daar wel een steuntje in de rug bij gebruiken. Door hen aan een vrijwilliger (maatje) te koppelen trachten wij de eenzaamheid en het maatschappelijke isolement te doorbreken, met al doel samen, in 1 op 1 contact, allerlei leuke, ontspannende en alledaagse activiteiten te ondernemen.

Het gaat hierbij puur om het persoonlijke contact van mens tot mens en niet om hulpverlening. Er gewoon af en toe zijn voor een ander en elkaar accepteren en respecteren. 

Heb je hier vragen over? Vul dan het online reactieformulier in of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanhef*

Hoe heb je ons gevonden?*


Deel deze pagina