In2Yourplace

Ben jij al In2yourPlace?

Wil jij met nieuw zelfvertrouwen, nieuwe inzichten en misschien wel nieuwe vrienden je toekomst tegemoet? Dan is In2yourPlace echt iets voor jou.
Of zit je nog even niet op je plek? Niet lekker in je vel en heb je moeite om mee te draaien? Ook dan is In2yourPlace geknipt voor jou.

Wat ga je doen?

Samen met vijf tot maximaal acht andere jongeren ga je zeven bijeenkomsten aan de slag. Je leert de anderen kennen, deelt ervaringen, gaat uitdagingen aan en biedt elkaar steun.

Jongeren als trainer

De bijeenkomsten worden begeleid door gecertificeerde trainers. Deze trainers zijn jongeren die de training zelf ook gedaan hebben. Dankzij hun eigen ervaring, snappen ze wat jou bezighoudt en zijn ze in staat om jou nu te coachen. Natuurlijk in een veilige omgeving.
 

Voor wie?

In2yourplace is er voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar die van elkaar willen leren en die op zoek zijn naar nieuw zelfvertrouwen.

Weten wat we doen?

Wil je deelnemen aan de training? Of wil je gewoon eerst even kennismaken? Kijk eens op onze Facebookpagina of neem dan contact met ons op:


Petra Coumans (Westelijke Mijnstreek)
E  Petra.coumans@levantogroep.nl
 06 155 42 903

Angeline van der Meulen (Maastricht-Heuvelland)
E Angeline.vandermeulen@levantogroep.nl
T 06 153 41 869

Melanie Rabe (Parkstad)
E melanie.rabe@levantogroep.nl
T 06 156 31 407

In2Yourplace.kom wordt mede mogelijk gemaakt en financieel ondersteund door het Kansfonds en de achttien Zuid-Limburgse gemeenten.

Deel deze pagina