Flashmob WeHelpen.nl centrum Heerlen

Van: 23.04.2016 @ 14:00
Tot: 23.04.2016 @ 15:00

Hier moet je bij zijn! Zaterdagmiddag 23 april aanstaande in het centrum van Heerlen...

Stel je voor:

Op een zonnige zaterdag in april, een straat middenin het centrum van Heerlen vol met winkelend publiek. Daartussen loopt iemand gehaast met een kruiwagen vol oranje ballen. Door de haast en drukte valt de kruiwagen om. Het straatbeeld kleurt oranje met de ballen die alle kanten op rollen. Het publiek schiet gelukkig te hulp met het rapen van de ballen.

Iemand die jou helpt, bedank je graag. Maar hoe bedank je al die mensen die jou op dat moment helpen? Met een serenade van de plaatselijke fanfare natuurlijk! En door omstanders die hun jas uittrekken en een oranje WeHelpen.nl shirt dragen.

Het is geen toeval: zaterdag 23 april om 14.00 uur valt die kruiwagen om, vlak voor Bracke! En om ca 14.03 uur zet de fanfare hun lied in om de rapers te bedanken.

De leden van de fanfare staan opgesteld aan de zijkant van de straat, uitkijkend op de plek waar de kruiwagen gaat omvallen. Zodra er genoeg mensen helpen met rapen, loopt de fanfare de straat in om een serenade te brengen aan de helpers.

Een deel van het publiek dat helpt met rapen van de ballen, is niet toevallig daar. Zij sporen het winkelde publiek aan te helpen. Tijdens de serenade trekken zij hun jas/trui uit om het WeHelpen shirt te laten zien!

Doe jij mee?
Jouw hulp zorgt dat WeHelpen.nl op zaterdag 23 april een muzikale podium krijgt in Limburg. Meld je aan op via het aanmeldformulier.

Delen is vermenigvuldigen!
Uiteraard filmen we deze ‘spontane’ serenade voor iedereen die een ander helpt. Zodat we via social media, (lokale) TV en websites alle helpers kunnen bedanken met deze serenade.

Jouw sociale media kanalen helpen ook om deze serenade nog wijder te verspreiden. Als je dit wilt meemaken en delen: meld je dan nu aan! Je hulp is meer dan welkom.

Deel deze pagina