Groet & Ontmoet Festijn Boss Park Sittard

Van: 24.10.2015 @ 11:00
Tot: 24.10.2015 @ 16:00

Samenleven is leuker en makkelijker als je elkaar wat beter kent. Omzien naar elkaar, elkaar niet uit het oog verliezen, bij iemand terecht kunnen als je je zorgen maakt, weten bij wie je hulp kunt vragen als dat nodig is, een steuntje in de rug zijn voor een ander, of gewoon samen leuke dingen doen of iets nieuws ondernemen: het is allemaal makkelijker en leuker als er geen vooroordelen en rare beelden in de weg staan. Een manier om deze op te ruimen is om elkaar te Groeten en Ontmoeten.

Daarom organiseren wij een Groet & Ontmoet Festijn in Sittard. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en om samen te ontdekken hoe verschillend we allemaal zijn - en hoe leuk kleurrijk allemaal samen. De vrijwilligers van het BOSSpark in Sittard nodigen ons uit om dat bij hen te doen. En wij op onze beurt nodigen allerlei organisaties en mensen uit om mee te doen - en alle inwoners van Sittard - en de wijde omtrek - om daarbij een kijkje te komen nemen en zich te laten verrassen.

Hoe ziet dat uit? Wat is daar te beleven?

Er is op 24 oktober in het BOSSpark genoeg te beleven voor een onvergetelijke najaarsmiddag, op de eerste dag van de Herfstvakantie: kinderspellen, sport en bewegen, toneel en muziek, schminken en lekkere hapjes, soep, een rolstoel-avontuur en een ‘blinde wandeling’ en nog veel meer.

Het Groet & Ontmoet Festijn is dus geen markt waar mensen achter een tafel met folders staan. Het is meer een bonte kermis van vrolijke, levendige activiteiten. Sommige daarvan gaan alsmaar door, andere worden twee of drie keer herhaald en weer andere zijn misschien maar één keer te beleven. Je kunt als “publiek” actief mee doen. Het BOSS park is natuurlijk de hele dag gewoon open.

Bijna alles gebeurt buiten. Bij slecht weer verhuizen wij de hele ‘kermis’ aangepast naar binnen. De toegang is voor iedereen vrij en gratis, alleen voor hapjes en drankjes vragen wij een kleine bijdrage.

Klik voor de flyer!

Deel deze pagina