NL Doet bij d'r Prick Kerkrade

Van: 20.03.2015 @ 10:00
Tot: 20.03.2015 @ 17:00

Jij doet toch ook mee op vrijdag 20 maart?

Bij Halte ‘d’r Prick’ in Kerkrade is het al een tijdje een drukte van jewelste. Het voormalig jongerencentrum werd de afgelopen weken door de samenwerkingspartners van ‘Samen Leven’ in Kerkrade opgeknapt, geschilderd en gereed gemaakt als multifunctioneel buurt- en wijkcentrum.

Op deze nieuwe plek zijn alle buurtgenoten van harte welkom; mensen met of zonder indicatie, met of zonder baan, met of zonder problemen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, dagbesteding gegeven, er is ruimte voor ondersteuning en het stellen van vragen, maar u kunt er ook terecht voor een warme kop koffie of thee, of gewoon een beetje gezelligheid. Ontmoeting, verbinding en activering staan centraal.

Tijdens NL Doet 2015, op vrijdag 20 maart aanstaande om precies te zijn, is het de bedoeling dat we samen met de buurt een moestuin gaan aanleggen in de tuin van het centrum, zodat er straks zelf verbouwde groenten en kruiden geoogst kunnen worden voor gebruik in de eigen keuken, waar in de toekomst verse broodjes, soep en salades gemaakt zullen worden.

Wethouder Leo Jongen en bestuurders van de betrokken organisaties zullen deelnemen aan de activiteiten.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen helpen en zijn of haar steentje bij te dragen. Letterlijk of figuurlijk. Alle helpende handen zijn welkom, maar daarnaast ook materialen, grond en zaden voor de aanleg van de moestuin.

We zien je graag op vrijdag 20 maart aanstaande tussen 10.00 en 17.00 uur bij
D’r Prick, Pricksteenweg 1b, 6462 BJ Kerkrade.

Namens de samenwerkingspartners van ‘Samen Leven’ (Radar, LEVANTOgroep, Meander en Impuls), bij voorbaat heel hartelijk dank!

Vragen? Bel of mail Yvonne de Vries van Radar:

T 06-11373870

E y.vries@radar.org

Deel deze pagina