Burgemeester Sittard-Geleen bezoekt In2Yourplace.kom

22-07-2015

Op dinsdagavond 14 juli kwam burgemeester Sjraar Cox van de gemeente Sittard-Geleen op bezoek bij In2yourplace waar hij hartelijk ontvangen werd door de deelnemende jongeren en medewerkers Mario Veulemans en Jeanne Schepers.

Kevin Jorna (deelnemer In2Yourplace.kom) doet verslag:

De jongeren deelden enthousiast hun plannen met de burgemeester zoals, In2Yourschool en ‘de herberg’. De burgemeester die heel aandachtig luisterde, liet daarbij ook zijn eigen stem horen. Hij maakte notities en was blij om te zien en te ervaren dat de jongeren zich zo bekommeren om hun mede-jeugdigen en willen laten zien dat ze graag een verschil willen maken door te helpen.

Verder werden serieuze punten besproken zoals overlast en geweld, iets dat zich steeds meer begint te manifesteren in gemeente Sittard-Geleen. De burgemeester luisterde geïnteresseerd en was benieuwd naar mogelijke oplossingen die de jongeren hiervoor zelf konden aandragen.

Na ruim anderhalf uur vertrok de burgemeester met een goed gevoel en liet daarbij duidelijk merken dat hij vertrouwen heeft in de plannen van de jongeren en uitkijkt naar wat In2Yourplace in de toekomst kan gaan bijdragen.

Er werd dan ook direct een vervolgafspraak gemaakt voor na de zomervakantie.

Klik hier voor meer informatie over In2Yourplace.kom.

Deel deze pagina