Coronavirus

20-03-2020

Lieve volgers,

Eerder deze week lieten we jullie weten dat onze zorg voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid gewoon doorgaat. Concreet houdt dat in dat dat wij onze cliënten blijven begeleiden, voor onderdak zorgen waar nodig, dagopvang regelen waar mogelijk en dat de intake van nieuwe cliënten door loopt.

Vanaf woensdag 17 maart doen we dit wel in een aangepaste vorm zodat we ook oog houden voor de gezondheid van onze medewerkers. Hoe doen we dat? 

Ambulante begeleiding
Dit doen we tijdelijk via beeldbellen of telefonisch. Behalve als een huisbezoek absoluut noodzakelijk is.

Participatie-activiteiten

  • Activiteiten vinden zoveel mogelijk plaats in de nabijheid van de eigen woonvoorzieningen.
  • Activiteiten vinden in kleinere groepen plaats, van 10 of minder.  
  • Cliënten kiezen zelf om wel of niet deel te nemen. Als iemand in de risicogroep valt, zoals die het RIVM gedefinieerd heeft, dan mag die niet deelnemen in het kader van zijn eigen gezondheid. Met hen houden we regelmatig persoonlijk contact.

Bezoek aan woonvormen
We beperken het bezoek aan onze kwetsbare cliënten tot 1 bezoekers per cliënt. Wil je op bezoek komen? Overleg dit dan vooraf met de woonvorm. Kom niet als je luchtwegklachten hebt.

Bezoek aan verpleegafdelingen
De bezoekersregeling is aangescherpt door Envida en Meander. Er mag op Koepelhof, Maastricht en Vroenhof, Kerkrade GEEN bezoek meer plaatsvinden. 

We hopen op jullie medewerking en begrip. Pas op je gezondheid en houd het hoofd koel!

Je kunt ons bereiken via 088 - 707 76 00 of via e-mail: info@levantogroep.nl

Deel deze pagina