Deelnemers Zelf&Co naar L1

12-01-2015

Zaterdag 10 januari jl. waren alle deelnemers van de L1 tv-serie Zelf&Co te gast op de redactie van L1 voor een rondleiding. Dit, ter ere van de afsluiting van het mooi samenwerkingsproject Zelf&Co tussen een tiental zorg- en welzijnsorganisaties uit Zuid-Limburg, waaronder de LEVANTOgroep.

Naast cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van de andere organisaties, stalen Jeroen en Mario, beiden betrokken bij de LEVANTOgroep, in één van de afleveringen van deze tv-serie, de show. Jeroen als medewerker van Stadslab in Sittard, Mario als ervaringsdeskundige op gebied van jeugd, verslaving en preventie.

Bij aankomst bij L1 werd het gezelschap getrakteerd op koffie en vlaai, waarna het gezelschap, verdeeld in kleinere groepjes, aan de rondleiding begon door de radio- en tv-studio. Tijdens de rondleiding werd ook een bezoek gebracht aan de studio van het programma Avondgasten. Deze ruimte bleek in werkelijkheid veel kleiner te zijn dan die lijkt op tv! Ook werd een bezoek gebracht aan de regiekamer waar o.a. het journaal in elkaar wordt gezet. Actueel op het moment van bezoek aan de regiekamer waren natuurlijk de beelden van de halve finale van het LVK, die diezelfde zaterdagavond nog werden uitgezonden.

Wil je de tv-serie Zelf&Co terugkijken? Dat kan op de website van L1 of via Youtube.

Veel kijkplezier!

Deel deze pagina