Krachtige deelname Levanto aan DE KRACHT VAN LIMBURG

04-07-2017

Afgelopen donderdag 29 juni vond de afsluitende bijeenkomst ‘De kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’ van de Vereniging Limburg plaats in de voormalige SIF fabriek in Panningen.

Deze grand finale, waarmee een reeks bijeenkomsten van het afgelopen jaar door de hele provincie in feestelijke sfeer werd afgesloten, bracht een groot aantal personen en organisaties op de been die actief zijn in het sociaal domein in Limburg. Er was deze middag en avond niet alleen plaats voor ontmoeting, verbinding en netwerken, maar ook voor discussies, workshops en presentaties van verschillende organisaties en initiatieven. Gouverneur Theo Bovens vermaakte de zaal zelfs onverwacht met een live optreden op zijn trombone.  

Ook Levanto was hier ruim vertegenwoordigd. De jongeren van In2YourPlace.kom stalen de show met hun druk bezochte workshops én hun nieuwe, zeer herkenbare outfits. Het team van LoT maakte een videoverslag van deze bijeenkomst. Binnenkort te zien op intranet!

Ter ere van deze afsluitende netwerkbijeenkomst werd bovendien het gloednieuwe magazine ‘Limburg, waar het bloeit, waar het kraakt’ gepresenteerd en uitgereikt. Klik hier om het magazine online te lezen en/of het magazine op te slaan als pdf. 

Meer weten over De kracht van Limburg en de Vereniging Limburg? Kijk op: http://www.devereniginglimburg.nl/.  

  

    

Deel deze pagina