Persbericht: LEVANTOgroep Beste Werkgever GGZ

01-02-2019

-Persbericht-

Levantogroep is uitgeroepen tot branchewinnaar van de GGZ in het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek. Haar eigen medewerkers beoordeelden de organisatie afgelopen jaar zeer positief. Levantogroep scoort hoger dan andere deelnemende GGZ organisaties. Daarom is Levantogroep nu beloond met het keurmerk ‘Beste Werkgever 2018-2019’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

Het Beste Werkgevers Keurmerk is eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers via een vragenlijst hun werkgever. De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang ‘Beste Werkgever 2018-2019’ noemen. Levantogroep dingt ook nog mee naar de prijs voor Beste Werkgever van Nederland.

Het recept voor goed werkgeverschap

Over het algemeen nemen de Beste Werkgevers in alle branches de mening van hun medewerkers serieus, vragen zij naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de ervaringsdeskundigen prettig werken. Uit het onderzoek blijkt dat Levantogroep onder andere uitblinkt in bevlogenheid, hier doen medewerkers hun werk met passie. Samen met de andere Beste Werkgevers in de zorg scoren zij hier gemiddeld een 8,4 op. Bij organisaties zonder keurmerk is dit een 7.

Bekendmaking landelijke winnaar

Op 7 maart a.s. kiest Effectory uit alle winnaars van de verschillende sectoren wie de Beste Werkgever van heel Nederland is.

-Einde persbericht-

Deel deze pagina