Samen Leven journaal editie mei 2017

08-05-2017

Samen Leven journaal editie mei 2017 is uit en is afgelopen week verspreid in het hart van het huis-aan-huis weekblad 1Kerkrade. In deze editie onder meer aandacht voor de wijkpunt D'r Prick en 't Westhoes, gemeenschapshuis van, voor en door de wijk.

Inwoners van Kerkrade die een NEE-NEE-sticker op hun brievenbus hebben, kunnen een exemplaar van 1Kerkrade ophalen aan de balie van het stadskantoor.

In Kerkrade hebben de organisaties MeanderGroep Zuid-Limburg, LEVANTOgroep, SGL, XONAR, Impuls, Radar, GGD Zuid Limburg, het Platform Maatschappelijke Ondersteuning Kerkrade en de gemeente Kerkrade de handen ineengeslagen. Want door krachten te bundelen en mogelijkheden beter op elkaar af te stemmen, kan men meer betekenen voor de mensen die zorg en hulp nodig hebben.

In het 'Samen Leven Journaal' lichten alle betrokken partijen in interviews en artikelen diverse ontwikkelingen en mogelijkheden van Samen Leven toe. Ook worden praktische tips en belangrijke contactadressen gegeven en is te lezen welke rol de inwoners van Kerkrade in deze ontwikkeling spelen.

Deel deze pagina