Wijkleerbedrijf Daalhof Maastricht op bezoek bij Wethouder Willems

01-07-2015

Woensdag 24 juni jl. ging een delegatie van het wijkleerbedrijf Daalhof op bezoek bij Wethouder Willems op het stadhuis in Maastricht.

Het wijkleerbedrijf is een gezamenlijk initiatief van een aantal organisaties in Maastricht. Naast de LEVANTOgroep participeren Calibris, Gemeente Maastricht, Leeuwenborgh, Mosae Zorggroep, Radar en Zorgtechniek Limburg in het project.

Naast een aantal buurtbewoners dat informele zorg en mantelondersteuning vanuit dit initiatief van de leerlingen kreeg, was elke organisatie vertegenwoordigd tijdens het bezoek aan de gemeente. Iedereen kreeg de ruimte om de eigen activiteiten en de bijdrage aan het project toe te lichten. Bovendien werden de resultaten van het eerste leerjaar aan de wethouder gepresenteerd. Hier werd hij erg enthousiast van: “Er zouden meer van dit soort projecten moeten zijn in Maastricht."

Tenslotte hebben de leerlingen samen met cliënten van de verschillende organisaties en mensen uit de wijk een collage gemaakt voor in hun leerhome. 

Voor meer informatie over het wijkleerbedrijf Daalhof kun je contact opnemen met Jim Roijen: jim.roijen@levantogroep.nl.

Deel deze pagina