Nieuws

22-12-2015
Lovende reacties voor LEVANTOneel bij Mondiaan
Onlangs bracht onze toneelgroep LEVANTOneel de voorstelling STIGMANIA op de planken voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers van collegaorganisatie Mondriaan. Dit resulteerde wederom in lovende reacties én een mooi artikel in het cliëntenmagazine van Mondriaan.
Lees meer
16-12-2015
Opbrengst kerstmarkt Sittard naar Serious Request
Zondag 13 december vond in Sittard een groots opgezette kerstmarkt plaats op het Elzasplein (Europapark) in Sittard. De opbrengst hiervan wordt op maandag 21 december door een groep cliënten aangeboden bij het Glazen Huis in Heerlen in het kader van Serious Request.
Lees meer
16-12-2015
Westelijke Mijnstreek steunt L1 Voedselbankactie
Ook dit jaar zamelt de regio westelijke Mijnstreek weer boodschappen in voor de Voedselbankactie van L1. Deze actie duurt nog tot 17 december 12.00 uur. Hierna worden alle aangeboden producten geordend en afgeleverd bij de voedselbank.
Lees meer
08-12-2015
LEVANTOtaal editie 2 is uit
De tweede editie van onze nieuwsbrief LEVANTOtaal voor de Westelijke Mijnstreek is uit. In deze editie o.a. aandacht voor: LEVANTO jongeren, in2Yourplace.kom en in2Yourschool.kom, participatiemogelijkheden in de Westelijke Mijnstreek en kennismaken met Horizon.
Lees meer
02-12-2015
Staatssecretaris Martin van Rijn bezoekt In2Yourplace.kom
Afgelopen week bracht onze staatssecretaris Martin van Rijn een bezoek aan Maastricht om "de aandacht voor preventief werken binnen de jeugdzorg" met eigen ogen te komen bekijken.
Lees meer
 
1 2 3 4 5 ...