LEVANTOgroep als werkgever

Iets kunnen betekenen voor bijzondere, kwetsbare mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Zodat zij weer van het leven kunnen genieten. Weer in balans kunnen komen. Vol zelfvertrouwen midden in de maatschappij staan. Samen met jou maken wij ons sterk voor een leven in balans. En dat alles in een organisatie waar je ruimte en mogelijkheden krijgt om verder te groeien: als medewerker én als cliënt.

LEVANTO staat voor LEven VAN TOp tot teen. Dat raakt meteen de visie van de LEVANTOgroep: een actieve deelname aan de samenleving is voor iedereen een belangrijke voorwaarde voor een betekenisvol en zingevend leven.

LEVANTOgroep biedt ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Bekijk hier onze actuele vacatures.
 

Feiten & Cijfers

Zo’n 500 medewerkers en ruim 200 vrijwilligers zetten zich dagelijks met hart en ziel in ter ondersteuning van ruim 1.450 cliënten op 75 locaties in Zuid- en Midden-Limburg.

Medewerkerstevredenheid (2018): 7,7
 

Cliënttevredenheid (2017): 7,7

Hieronder een overzicht van onze feiten en cijfers in 2017. Meer informatie, feiten en cijfers vind je in onze jaaroverzichten.  
 


 

Deel deze pagina