Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op twee collectieve arbeidsovereenkomsten (cao's). De cao bepaalt de hoogte van je salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden. In de vacature staat vermeld onder welke cao de functie valt.  
 

CAO Sociaal Werk

 • onregelmatigheidstoeslag
 • individueel keuze budget (IKB), wat is opgebouwd uit vakantietoeslag (8%) en de eindejaarsuitkering (8,3%). Je kan zelf bepalen hoe en wanneer dit wordt uitbetaald.
 • loopbaanbudget (LBB) om je duurzame inzetbaarheid te ondersteunen. Dit is een bedrag van 1,5% van je verdiende salaris
 • Klik op de link voor de volledige cao: cao sociaal werk
   

CAO Geestelijke Gezondheidszorg

 • onregelmatigheidstoeslag
 • vakantietoeslag van 8% in mei
 • eindejaarsuitkering van 8,33% in december
 • levensfasebudget (LFB) van 35 uur (bij fulltime dienstverband) die je kan benutten voor duurzame inzetbaarheid. Deze uren kan je als verlof opnemen (geheel of deels) of sparen in tijd (geheel of deels)
 • Klik op de link voor de volledige cao: cao GGZ

Naast een passend salaris ontvang je een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling.
 

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

flexibiliteit

We hanteren een werkweek van maximaal 36 uur. Daarnaast werken we met een jaarurensystematiek. Dit betekent dat je aan het eind van het jaar het aantal contracturen gemiddeld per week moet hebben gewerkt. Als je bijvoorbeeld 24 contracturen hebt, kan je de ene week 20 uur werken en de andere week 28 uur, wanneer dit passend is in het rooster van je team.

ontwikkeling

We hebben als uitgangspunt een lerende organisatie te zijn. We hechten veel belang aan de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden veel ruimte voor scholing. Door onder andere e-learning, workshops en training-on-the-job kan jij je ontwikkelen en nog meer betekenen in de ondersteuning van onze cliënten en voor onze organisatie.  

vitaliteit

We geloven dat het actief bevorderen van de vitaliteit van onze medewerkers en vrijwilligers een positieve en preventieve werking heeft op ieders algemene fit- en gezondheid. Vitale medewerkers zitten lekkerder in hun vel, zijn beter bestand tegen veranderingen en werkdruk én hebben een positieve uitstraling naar hun omgeving (cliënten en collega’s).

Hiervoor hebben we het LEVANTO fit programma. Dit geeft alle medewerkers en vrijwilligers bruikbare handvaten, tips én een aantal sportieve kortingen voor een gezond en fit leven in balans.

Deel deze pagina