Lees voor

Activiteiten

Activiteiten

Actief meedoen in de samenleving is belangrijk voor iedereen. Een zinvolle daginvulling brengt structuur en regelmaat in je dag. Je leert nieuwe dingen, ontmoet mensen en kunt je talenten ontwikkelen. Wij bieden verschillende soorten activiteiten aan, van dagbestedingsactiviteiten tot (leer-) werkactiviteiten. Dagbestedingsactiviteiten zijn gericht op zingeving, activering en stabilisatie. Bij de (leer-) werkactiviteiten werk je doelgericht aan doorstroom naar werk, opleiding of vrijwilligerswerk. Altijd naar eigen vermogen en vanuit eigen kracht. 

Onze activiteiten

Bij ‘Onze activiteiten’ vind je een overzicht van alle activiteiten die wij regionaal aanbieden, in samenwerking met andere (zorg-) organisaties en ondernemers. Je vindt ons in de regio’s Parkstad, Westelijke Mijnstreek en Maastricht-Heuvelland. Benieuwd naar onze activiteiten per regio? Bekijk dan de activiteitenfolders voor de regio Parkstad of Maastricht-Heuvelland. De participatielocatie in de Westelijke Mijnstreek is op dit moment alleen De Villa in Putstraat 63, Sittard. 

Uitgelichte activiteit

De Villa 

De Villa is een fijne ontmoetingsplek in Sittard waar alles in het teken staat van gezelligheid. Je kunt er een kopje koffie of thee drinken en een praatje maken. Maar ook aansluiten bij activiteitien zoals houtbewerking, schilderen, knutselen en sporten. Ook kun je er terecht met telefoon- en computervragen. 

 

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over een van onze activiteiten? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.