Lees voor

Actief deelnemen

Met meedoen in de wijk bedoelen we actief deelnemen aan de samenleving: participatie. Dat kun je op verschillende manieren doen: met sociale contacten buiten je huis of het meedoen aan participatie-activiteiten. Maar ook in de vorm van vrijwilligerswerk, een opleiding of betaald werk.

Mogelijkheden voor meedoen in de wijk

Er zijn verschillende mogelijkheden voor meedoen in de wijk, van dagbesteding tot (leer)werkmogelijkheden. De dagbesteding heeft als doel zinvol en actief bezig te zijn, om zo regelmaat en balans te krijgen. Bij de (leer)werkactiviteiten of ontwikkelingsgerichte dagbesteding werk je aan het doorstromen naar werk, opleiding of vrijwilligerswerk. Altijd naar eigen kunnen en vanuit eigen kracht. Daarnaast kun je aan de slag als ervaringsdeskundige. Je helpt dan anderen door kennis te delen die je gekregen hebt uit ervaringen in je leven.

Meer Meedoen

Activiteiten

Wij bieden diverse activiteiten aan, in samenwerking met andere (zorg-) organisaties en ondernemers.

Lees meer

Leerwerkbedrijf

Wil je graag werkervaring krijgen, met goede begeleiding? In onze leerwerkbedrijven kun je in je eigen groeitempo leren en werken.

Lees meer

Ontwikkelingsgerichte dagbesteding

Bij onze ontwikkelingsgerichte dagbesteding leer je alle kneepjes van het vak en belangrijke vaardigheden die je op persoonlijk vlak helpen....

Lees meer

Vrijwilligers

Als vrijwilliger aan de slag bij LEVANTOgroep? Of op zoek naar de hulp van een vrijwilliger? Lees dan hier verder.

Lees meer

Levanto Ervaringsdeskundigen Team

Als ervaringsdeskundige kun je iets betekenen voor een ander door je ervaringen te delen.

Lees meer

In2YourPlace

In2YourPlace is een gezellige ontmoetingsplek met een wisselend aanbod activiteiten. Ook is er een hangplek met een vrije inloop.

Lees meer