Lees voor

Begeleiding voor jongeren

Soms gaat het leven niet zoals je wilt en loop je tegen uitdagingen aan. Bijvoorbeeld problemen thuis of op school, (foute) vrienden, psychische- of gedragsproblemen of verleidingen als gamen, drugs en alcohol. Als deze problemen zo heftig zijn dat je ze niet zelf kunt oplossen, kan LEVANTOgroep Jongeren je helpen. Je kunt begeleiding thuis krijgen, maar je kunt ook (tijdelijk) bij ons wonen als je niet thuis kunt wonen.

Voor wie is LEVANTOgroep Jongeren?

LEVANTOgroep Jongeren is er voor mensen van 16 tot 35 jaar die begeleiding nodig hebben bij (langdurige) problemen. Zo kan een verslaving je leven flink op zijn kop zetten. Of misschien lukt het maar niet om een normaal dag-nachtritme te krijgen? Dat maakt het volgen van een opleiding of het vinden van een baan moeilijk. LEVANTOgroep Jongeren helpt je weer de balans in je leven terug te vinden.

Wat bieden wij?

Opvang 

Soms gaat het mis en heb je hulp nodig. Soms gaat het zo erg mis dat je dakloos bent of dreigt te worden. Hier kan het team Opvang van LEVANTOgroep Jongeren je verder helpen.  Om te beginnen met weer een dak boven je hoofd. Vanuit dat punt zullen er nog veel uitdagingen wachten, die wij samen met jou proberen aan te gaan.

Wonen

Soms gaat het leven niet zoals je wilt en loop je tegen problemen aan. Als deze problemen zo heftig zijn dat je niet meer op jezelf of thuis kunt wonen, kan het wonen bij LEVANTOgroep jongeren een oplossing zijn. LEVANTOgroep jongeren kan jou ondersteunen en je helpen naar meer zelfstandigheid toe te werken.

Begeleiding thuis

Je woont op jezelf en dat bevalt prima, maar toch loop je tegen problemen aan? Soms kunnen problemen lang duren of heftig zijn. Of te ingrijpend om ze zelf op te lossen. Dan kan begeleiding thuis van LEVANTOgroep Jongeren je verder helpen. 

 

Benieuwd naar het verhaal van LEVANTOgroep Jongeren? Bekijk dan deze infographic. 

Meer weten of aanmelden?

Heb je vragen over de zorg van LEVANTOgroep Jongeren? Bel dan naar 088-707 7651. Meer weten over wat LEVANTOgroep Jongeren in de regio Maastricht-Heuvelland doet? Lees dan deze folder. 

Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.