Lees voor

Jongeren

Jongeren

Je woont op jezelf en dat bevalt prima, maar toch loop je tegen problemen aan? Soms kunnen problemen lang duren of heftig zijn. Of te ingrijpend om ze zelf op te lossen. Dan kan wat extra steun aan huis van LEVANTOgroep Jongeren je verder helpen.

Voor wie is LEVANTOgroep Jongeren?

LEVANTOgroep Jongeren is er voor mensen van 16 tot 35 jaar die zelfstandig wonen, maar extra steun nodig hebben bij (langdurige) problemen. Zo kan een verslaving je leven flink op zijn kop zetten. Of misschien lukt het maar niet om een normaal dag-nachtritme te krijgen? Dat maakt het volgen van een opleiding of het vinden van een baan moeilijk. LEVANTOgroep Jongeren helpt je weer de balans in je leven terug te vinden.

Steun van LEVANTOgroep Jongeren

Wij bieden je actieve hulp bij juist die activiteiten die jij lastig vindt. Dat kan hulp zijn bij het koken, boodschappen doen of contact maken met andere jongeren. We praten dus niet alleen, maar gaan samen aan de slag. We helpen je op de tijden waarop jij hulp nodig hebt. Ook in de avonden en weekenden!

Je begeleider weet precies welke mogelijkheden er voor jou zijn om weer mee te doen aan het dagelijks leven. Denk hierbij aan een opleiding, (on)betaald werk en het maken van nieuwe vrienden.

Meer weten of aanmelden?

Heb je vragen over de zorg van LEVANTOgroep Jongeren? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.