Lees voor

In2YourPlace

In2YourPlace

Wil jij met nieuw zelfvertrouwen, een nieuwe kijk op dingen en misschien wel met nieuwe vrienden je toekomst tegemoet? Of zit je nog even niet op je plek? Niet lekker in je vel en heb je moeite om mee te draaien? Dan is In2YourPlace echt iets voor jou. Wij organiseren bijeenkomsten en inloopmomenten in Sittard/Geleen, Maastricht en Heerlen. De behoeftes en wensen van de jongeren die ons bezoeken bepalen wat we tijdens de bijeenkomsten doen en bespreken.

Wat is In2YourPlace?

Een gezellige ontmoetingsplek voor en door jongeren tussen de 16 en 27 jaar, met fijne bijeenkomsten, een wisselend aanbod activiteiten en vrije inloop bij onze hangplek. In2YourPlace is onderdeel van LEVANTOgroep.

7 weken met andere jongeren samenkomen

We organiseren bijeenkomsten waarbij je 7 weken met een groepje van maximaal 10 jongeren samenkomt. Samen ga je aan de slag. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema en doel. Je leert de anderen kennen en steunt elkaar. Jullie delen ervaringen en gaan samen uitdagingen aan.

Bij de bijeenkomsten zijn ook 2 trainers en een projectmedewerker. De trainers zijn jongeren die de training zelf ook gedaan hebben. Dankzij hun eigen ervaring snappen ze wat jou bezighoudt en kunnen ze jou nu zelf coachen. Natuurlijk in een veilige omgeving.

Onze hangplek

De Inloop is een hangplek voor jongeren die nu aan In2YourPlace meedoen of die dat ooit hebben gedaan. Voor een leuk gesprek, een luisterend oor, sociale contacten, samen lachen, muziek maken, creativiteit en activiteit. Een plek waar je gezellig samen én jezelf kunt zijn. Tijdens deze inloopmomenten worden vaak ter plekke activiteiten bedacht en gedaan. Van een potje kaarten tot excursies of andere spontane ideetjes.

Waar vind je ons?

Je vindt ons in Maastricht (regio Maastricht-Heuvelland), Sittard/Geleen (regio Westelijke Mijnstreek) en Heerlen (regio Parkstad).

Weten wat we doen?

Wil je deelnemen aan de bijeenkomsten? Of wil je gewoon eerst even kennismaken en meer info over alles wat In2YourPlace te bieden heeft? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook onze flyer, de Facebookpagina van In2YourPlace en Instagram om een indruk te krijgen.

Algemene contactgegevens
in2yourplace@levantogroep.nl

Contactpersonen per regio

Daniëlle Rademakers (Westelijke Mijnstreek)
E  danielle.rademakers@levantogroep.nl 
 06 - 55 38 17 38

Jeffrey Hanssen (Parkstad)
E Jeffrey.hanssen@levantogroep.nl 
T 06 - 29 55 97 40

Janneke Swanink (Maastricht-Heuvelland)
E  janneke.swanink@levantogroep.nl
 06 - 15 54 29 03

In2YourPlace wordt mede mogelijk gemaakt en financieel ondersteund door de achttien Zuid-Limburgse gemeenten en Kansfonds.