Lees voor

Werken bij LEVANTOgroep

Werken bij LEVANTOgroep

Wij zijn LEVANTOgroep. Wij zetten mensen weer in hun eigen kracht door te ondersteunen op het gebied van huisvesting, zorg in de wijk en deelname aan de maatschappij. Je vindt ons in heel Zuid- en Midden-Limburg.

Op zoek naar collega’s met LEV

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met LEV en een hart voor de zorg. Die zelf de regie durven te nemen en mee willen groeien met onze innovatieve organisatie. Alles wat je doet, doe je met aandacht voor de cliënt. Dankzij jou kan de cliënt weer met kracht, positief in het leven staan.

Bij ons mag je jezelf zijn

Je komt te werken in een team dat samen voor hetzelfde doel gaat. We vinden het belangrijk dat je jezelf bent en wij luisteren naar jouw ideeën. Bij ons kun je je eigen werk plannen, krijg je ruimte om je eigen expertise in te zetten en maak je waardevolle contacten die je eigen leven verrijken. En daar word je ook nog eens voor betaald.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? En heb jij het LEV om je aan ons voor te stellen? Laat dan van je horen!

Bekijk ons aanbod

Je vindt ons in heel Zuid- en Midden-Limburg; grote kans dus dat we een baan voor jou hebben bij jou in de buurt. Bekijk ons actuele aanbod van vacatures. Zit er momenteel niets bij wat je zoekt? Dan is een open sollicitatie altijd welkom. 

Nieuwsgierig naar onze arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder.