Lees voor

Werken bij LEVANTOgroep

Werken bij LEVANTOgroep

Wij zijn LEVANTOgroep. Wij zetten mensen weer in hun eigen kracht door te ondersteunen op het gebied van zorg, wonen en meedoen in de wijk. Je vindt ons in heel Zuid- en Midden-Limburg.
 

Wij zijn LEVANTOgroep... Échte mensen

Wij zijn collega’s met hart voor onze cliënten. We durven ons open te stellen en de
oprechte verbinding aan te gaan. We helpen onze cliënten om te ontdekken wat hen gelukkig maakt. We kijken daarbij vooral naar wat wél kan.  

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met LEV en nét zo'n hart voor onze cliënten als wij hebben. Collega's die zelf de regie durven te nemen en mee willen groeien met onze innovatieve organisatie. We vinden het belangrijk dat je jezelf bent en wij luisteren naar jouw ideeën. Bij ons kun je je eigen werk plannen, krijg je ruimte om je eigen expertise in te zetten en maak je waardevolle contacten die je eigen leven verrijken. En daar word je ook nog eens voor betaald.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Laat dan van je horen!

 

Bekijk ons aanbod

Je vindt ons in heel Zuid- en Midden-Limburg; grote kans dus dat we een baan voor jou hebben bij jou in de buurt. Bekijk ons actuele aanbod van vacatures. Zit er momenteel niets bij wat je zoekt? Dan is een open sollicitatie altijd welkom. 

Nieuwsgierig naar onze arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder.

Verhaal om te lezen