Lees voor

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op twee collectieve arbeidsovereenkomsten, (cao) GGZ en Sociaal Werk. In de vacature staat vermeld onder welke cao de functie valt.

De cao bepaalt de hoogte van je salaris en de aanvullende arbeidsvoorwaarden.

CAO Geestelijke GezondheidsZorg

  • onregelmatigheidstoeslag
  • vakantietoeslag van 8% in mei
  • eindejaarsuitkering van 8,33% in december
  • levensfasebudget (LFB) van 35 uur (bij fulltime dienstverband). Deze uren kan je als verlof opnemen (geheel of deels) of sparen in tijd (geheel of deels)

Bekijk hier de volledige cao: cao GGZ.

CAO Sociaal Werk

  • onregelmatigheidstoeslag
  • individueel keuze budget (IKB), wat is opgebouwd uit vakantietoeslag (8%) en de eindejaarsuitkering (8,3%). Je kan zelf bepalen hoe en wanneer dit wordt uitbetaald.
  • loopbaanbudget (LBB) om je duurzame inzetbaarheid te ondersteunen. Dit is een bedrag van 1,5% van je verdiende salaris

Bekijk hier de volledige cao: cao sociaal werk

Naast een passend salaris ontvang je een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Flexibiliteit

We werken met werkweken van maximaal 36 uur. Daarnaast werken we met een zogenaamde jaarurensystematiek. Dit betekent dat je aan het eind van het jaar jouw totale aantal contracturen voor dat jaar moet hebben gewerkt. Als je bijvoorbeeld 24 contracturen per week hebt, kun je de ene week 20 uur werken en de andere week 28 uur, wanneer dit passend is in het rooster van je team. Zolang je aan het eind van het jaar maar 52 weken x 24 contracturen = 1248 uur hebt gewerkt.

Ontwikkeling

We hebben als basisregel een lerende organisatie te zijn. We vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk en bieden veel mogelijkheden voor scholing. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod. Door onder andere e-learning, workshops en training-on-the-job kan jij je ontwikkelen en nog meer betekenen in de ondersteuning van onze cliënten en voor onze organisatie.  

Vitaliteit

We geloven dat het actief bevorderen van de vitaliteit van onze medewerkers en vrijwilligers een positieve en preventieve werking heeft op ieders algemene fit- en gezondheid. Vitale medewerkers zitten lekkerder in hun vel, zijn beter bestand tegen veranderingen en werkdruk én hebben een positieve uitstraling naar hun omgeving (cliënten en collega’s).

Hiervoor hebben we het LEVANTO fit programma. Dit geeft alle medewerkers en vrijwilligers bruikbare handvatten, tips én een aantal sportieve kortingen voor een gezond en fit leven in balans.