Lees voor

Wonen met meerzorg

Wonen met meerzorg

Soms heb je niet alleen psychische, maar ook lichamelijke klachten. Dan heb je ook verpleging en verzorging nodig. Deze zorg bieden we in onze meerzorglocaties.

Wanneer kom je hiervoor in aanmerking?

Wanneer je al psychiatrische en/of psychosociale ondersteuning hebt en daarnaast behoefte hebt aan somatische zorg (verzorging en verpleging). Als je te maken hebt (gehad) met verslaving(en) of justitie, vormt dat geen belemmering om door te stromen naar een meerzorg-locatie. Voor ons is jouw gedrag belangrijk, niet je achtergrond.

Wonen op een meerzorg-locatie

In onze meerzorg-locaties bieden we een veilige woonomgeving met 24-uurs ondersteuning. Wij bieden bewoners de benodigde verpleegzorg en verzorging in een beschermde omgeving. Daarnaast bieden we een vaste dagstructuur, ondersteuning bij activiteiten in het dagelijks leven en (indien mogelijk) dagbesteding.  

Onze meerzorg-locaties

We bieden meerzorg aan op drie locaties. Op locatie Vroenhof in Kerkrade (regio Parkstad), locatie Koepelhof in Maastricht (regio Maastricht-Heuvelland), en op locatie Olympiastaete in Geleen (regio Westelijke Mijnstreek). Bekijk hier de video van locatie Koepelhof voor een eerste impressie.

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over meerzorg of over één van de genoemde locaties? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.