Lees voor

Brasserie Emma Nova

Brasserie Emma Nova

Vlakbij het vernieuwde Treebeekplein in Brunssum vind je Brasserie Emma Nova. De brasserie is een leerwerkplek van LEVANTOgroep en het CMWW. Je kunt hier werkervaring opdoen in de horeca. Je leert er bijvoorbeeld gasten bedienen, tafels dekken en afruimen maar ook eten klaarmaken of afwassen. Natuurlijk krijg je begeleiding bij het werk in de brasserie. Je leert dingen die je in het werk van pas komen. Wil je iets betekenen voor de buurtbewoners en de bezoekers van Emma Nova? Dan is dit een leuke plek voor jou!

Wie kan er komen werken?

Mensen die graag bezig zijn en het fijn vinden om het anderen naar de zin te maken. Je werkt in je eigen tempo. Samen zorgen we ervoor dat de brasserie een leuke en mooie plek is waar mensen graag komen voor een hapje en een drankje. Wil je een stapje verder zetten? Of werk je al een tijdje binnen een dagbestedingslocatie? Dan is dit een logische vervolgstap. Ben je vriendelijk, hulpvaardig en kun je goed samenwerken met anderen? Dan is de Brasserie echt wat voor jou. 

Passende begeleiding

Bij de brasserie bieden we individuele begeleiding. Wij staan direct naast je en helpen bij het maken van keuzes. Soms zoeken we samen grenzen op, maar altijd kijken we daarna hoe jij dat vond. De combinatie van (succes)ervaringen en hierop terugkijken leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden voor de toekomst. Heb je de ambitie om uit te stromen naar een opleiding of regulier werk? Niemand gaat weg zonder een duidelijk beeld van zijn of haar toekomst.

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over het leerwerkbedrijf Brasserie Emma Nova of onze ontwikkelingsgerichte dagbesteding? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je graag meer informatie over de Brasserie, bekijk dan www.brasserieemmanova.nl