Lees voor

Stem op Next Step Perron045!

Next Step Perron045, een project vanuit LEVANTOgroep en CMWW, maakt kans op een Appeltje van Oranje 2022!  We hebben jouw stem nodig om kans te maken!
Je kunt vanaf morgen tot 21 januari stemmen via stem.oranjefonds.nl/perron045

Over de Appeltjes van Oranje

De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten. Dit jaar is het thema Kansengelijkheid voor álle jongeren en worden de prijzen uitgereikt door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. De drie winnende projecten winnen elk €25.000 en een bronzen beeldje ontworpen door Prinses Beatrix. Op dit moment is Next Step Perron045 één van de 39 kanshebbers. 10 projecten zullen met behulp van de stemmers doorgaan naar de finale, waar een jury vervolgens 3 winnaars uitkiest. Wij kunnen elke stem dus goed gebruiken!

Over Next Step Perron045

Next Step Perron045 ondersteunt jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en een kwetsbare positie in de maatschappij. Samen met een vrijwillige coach maken zij een persoonlijk plan om aan de toekomst te werken. Ook de familie en het sociale netwerk van de jongere worden hierbij betrokken.

Ook leuk om te lezen

Verhaal

Mila vond leven na de dood dankzij Next Step Perron045

Uit De Limburger: Als de Brunssumse het woord neemt, kun je een speld horen vallen. Ze ontvouwt in een monoloog van...

Lees meer
Nieuws

Stem op Next Step Perron045!

Next Step Perron045, een project vanuit LEVANTOgroep en CMWW, maakt kans op een Appeltje van Oranje 2022!  We hebbe...

Lees meer
NIEUWS

Bestuurlijke fusie LEVANTOgroep en NOVIzorg

Afgelopen zomer tekenden de bestuurders Paul Schefman en Wim Pécasse al een intentieverklaring, sinds 1 januari 2022 is ...

Lees meer