Lees voor

Persoonlijk begeleider Lenny de Haan vertelt

Elk geluksmoment maakt je werk waardevol

Psychische problemen kunnen het moeilijk maken om van het leven te genieten. En hulp vragen is soms best spannend. Lenny de Haan is persoonlijk begeleider bij LEVANTOgroep en ervaart dit met regelmaat. “Maar wat ik vooral zie, is het verschil dat we dagelijks maken."

 

“Als ik bij mensen binnenkom staat hun leven op de kop. Er is van alles aan de hand en soms weten ze niet meer hoe ze verder moeten. Vaak is het niet één probleem, maar een opeenstapeling. Dan is het best een grote stap om hulp te vragen, maar wel een belangrijke! Het kan namelijk een punt achter het oude betekenen en het begin van een nieuwe start.

Samen pakken we een voor een de verschillende problemen van de stapel. Hierin kijk ik mee en bied ik ondersteuning en begeleiding waar nodig. We maken gebruik van de methodiek Positieve Gezondheid, waarbij het accent niet ligt op ziekte. Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. Ik zie elke dag dat ik verschil maak. En hoe groot of hoe klein ook, elk geluksmoment maakt ons werk waardevol.”