Lees voor

Positieve Gezondheid in het leven van Youri

Hoe topsporter Youri Keulen álles omgooide en zo kon groeien

Gezondheid gaat er niet alleen om hoe je je lichamelijk of mentaal voelt, maar ook of je weet waar je elke dag voor opstaat en of je kunt meedoen in de maatschappij. Als één iemand weet dat gezondheid draait om balans tussen al die elementen, dan is het topsporter Youri Keulen wel. In dit filmpje vertelt Youri over de uitdagingen die hij afgelopen tijd heeft meegemaakt en hoe hij door álles op de schop te gooien uiteindelijk zoveel groei heeft doorgemaakt. 

Elke dag laten we ons inspireren door het mooie gedachtengoed Positieve gezondheid. In ons werk met cliënten, in de omgang met collega’s. Zelfs in ons privéleven.

Wat is Positieve gezondheid dan?

Positieve Gezondheid gaat over je hele leven; over je veerkracht, hoe je omgaat met tegenslagen en andere uitdagingen in het leven. Het gaat er niet alleen om hoe je je lichamelijk of mentaal voelt, maar ook of je weet waar je elke dag voor opstaat en of je mee kunt doen in de maatschappij.

Als één iemand weet dat gezondheid draait om balans tussen al die elementen, dan is het topsporter Youri Keulen wel. In dit filmpje vertelt Youri over de uitdagingen die hij afgelopen tijd heeft meegemaakt en hoe hij door álles op de schop te gooien uiteindelijk zoveel groei heeft doorgemaakt.