Lees voor

Begeleider Patrick Koot zocht met Bas een passende werkplek

Yes, een jaarcontract!

“Zo trots als een pauw staat Bas in de garage van Adrem autoverhuur als ik kom aanlopen. Wij hebben vorige week met de werkgever de proefplaatsing geëvalueerd en besproken dat hij een contract zou krijgen voor een half jaar. Hij is hier terecht heel trots op, maar er is nog een verrassing. De werkgever heeft een contract voor een heel jaar gegeven.

Na een tijdje zonder vast werk te zijn geweest, was het moeilijk iets te vinden. Wij zijn samen op pad gegaan om een geschikte werkplek te zoeken waar hij zijn talenten kan gebruiken en zich lekker voelt. Bij Adrem autoverhuur hebben de eigenaar en medewerkers hem met open armen ontvangen. Mooi om te zien wat een prettige werksfeer er is en hoe zij met elkaar omgaan.

Hij voelt zich als een vis in het water met het werk dat hij doet. Hij kan eindelijk heel goed zijn kwaliteiten en vaardigheden kwijt en wordt daarvoor erg gewaardeerd. Dat maakt deze match zo mooi. Hij heeft een grote liefde voor auto’s en auto rijden en kan dat ook heel goed. Nog belangrijker is dat hij super vriendelijk en geduldig met de klanten omgaat.

‘Goedemorgen mevrouw is alles goed gegaan?’ 
‘Zal ik u even uitleggen hoe de radio werkt’ ‘We lopen even samen rond om vooraf eventuele beschadigingen te noteren.’ ‘Nou meneer fijne dag en veel succes hoor!’

Zelfs bij moeilijke klanten lukt het om ze met een glimlach en een gehuurde bus of auto te laten vertrekken. Met de collega’s is het contact ook super fijn en is er tussendoor altijd wel even tijd voor een ‘lolletje’ en een praatje. Complimenten voor hem en alle medewerkers van Adrem autoverhuur!”

 

Meer verhalen