Vriendschap & daten

Ben jij op zoek naar een vriendschap of een relatie? Kijk dan eens op:

www.durfjijmetmij.nl  

Romain en Sjeeke gingen je voor en vertellen over hun ervaringen:

Wat is Durf jij met mij?

‘Durf jij met mij’ is een website waar mensen met een beperking andere mensen met een beperking kunnen zoeken die een vriendschap of relatie willen.

Vooral mensen met een psychische of verstandelijke beperking hebben hier een profiel. Zij moeten cliënt zijn bij een GGZ instelling die lid is van deze website. Dat maakt het veilig en vertrouwd. LEVANTOgroep is één van deze instellingen.

Hoe werkt het?

Als je naar de homepagina van de website gaat, staat in de voorlaatste regel “Nieuwsgierig? Schrijf je nu in.” Als je daarop klikt, opent een nieuwe pagina waar je een aanmeldingsformulier moet invullen. Klik aan bij welke instelling je cliënt bent en je persoonlijke gegevens. Hierna word dit door de organisatie gecontroleerd en krijg je een wachtwoord waarmee je kan inloggen. Hiermee kan je een profiel aanmaken, waarin je kan aangeven wat/wie je zoekt, wie je zelf bent en wat je interesses zijn.

Hoe is de website opgebouwd?

Groen gedeelte: Vriendschap
Oranje gedeelte: Relatie

Het kopje ZOEKEN:  

1. Je klikt aan of je een vriendschap, relatie of allebei zoekt.
2. Of je een man of vrouw zoekt.
3. De provincie.

De ervaring van Romain:

Zelf heb ik een profiel en sta open voor vriendschap(pen) en relatie. Ik heb een ontmoeting met een man gehad, maar bij een ontmoeting is het gebleven. Voor mensen met een psychische aandoening kan contacten leggen via deze website van meerwaarde zijn om zich gelukkiger te voelen.

De ervaring van Sjeeke:

In juni 2016 heb ik me ingeschreven bij: durf jij met mij. Mijn toenmalige persoonlijk begeleider heeft me daarbij geholpen. Ik vond het spannend en las al de profielen van mannen uit Zuid-Limburg. Ik sta ingeschreven bij vriendschap, niet bij dating.

Ik vond het leuk om te chatten en om berichtjes over en weer te sturen. Ik heb nog nooit afgesproken met iemand. Ik kreeg wel eens een knipoog van een man. Hij was misschien te verlegen om een berichtje te sturen. Wie weet.

Weet je wat het is? Vriendschap wil ik op www.durf jijmetmij.nl wel vinden, maar een man voor een relatie wil ik spontaan tegenkomen. Dat is toch voor iedereen anders. Sommigen vinden de man/vrouw van hun leven op de site. Dat is toch mooi dat dat kan. 

Deel deze pagina