Lees voor

LEVANTOgroep vrijwilligers.
Help(en) ons helpen.

  • Maastricht
  • 5 juni 2024

Gezellig! Samen met je maatje wandelen, fietsen, kletsen of koffie drinken.

Even iets leuks doen, onder de mensen komen. Echter, dat is niet zo makkelijk voor iedereen. En al helemaal niet voor een aantal mensen uit Maastricht die graag een maatje willen om samen iets leuks te ondernemen.. Zelf hebben ze geen of nauwelijks contacten om samen iets ontspannends te doen. Daarom zoeken zij een maatje. Iemand met wie ze dan graag bijvoorbeeld samen gezellig koffie kunnen drinken, wandelen of fietsen, een praatje maken of iets creatiefs doen. En natuurlijk zijn er nog genoeg andere dingen die fijn zijn om samen te ondernemen.

Vanwege hun psychische gevoeligheid is het voor hun belangrijk dat een vrijwilliger hen de tijd geeft om vertrouwen te krijgen, geduldig is en het ook leuk vindt om samen dit soort activiteiten te ondernemen.. 

Heb jij een keer in de twee weken tijd samen iets ontspannends te ondernemen?.Op een moment dat jullie beiden uitkomt (overdag, avond of zelfs weekend is mogelijk) En hun op die manier te helpen zich minder eenzaam te voelen? Of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Marco Piëtte: 06-1521 6431 of marco.piette@levantogroep.nl