Lees voor

Leerwerkbedrijf Brasserie Kasteel Wijnandsrade

  • Parkstad
  • Opfergeltstraat 2c, 6363 BW, Wijnandsrade

In het mooie Kasteel Wijnandsrade vind je de Brasserie: een horecagelegenheid met terras en vintagewinkel. Het is een leerwerkplek van LEVANTOgroep, waar je in de horeca kunt werken en in de winkel. Denk bij horecawerkzaamheden aan bediening, tafels dekken en afruimen, gerechten voorbereiden, afwassen en de vergader-/feestzaal klaarmaken. In de winkel kun je de producten uitstallen, schoonmaken, cadeautjes inpakken, maar ook de kassa bedienen of het kasboek bijhouden.

 

Wie kan er komen werken?

Mensen die graag bezig zijn en het fijn vinden om het anderen naar de zin te maken. Je werkt in je eigen tempo. Samen zorgen we ervoor dat de Brasserie een leuke en mooie plek is waar mensen graag komen voor een hapje en een drankje. Wil je een stapje verder zetten? Of werk je al een tijdje binnen een dagbestedingslocatie? Dan is dit een logische vervolgstap. Ben je vriendelijk, hulpvaardig en kun je goed samenwerken met anderen? Dan is de Brasserie echt wat voor jou.

Passende begeleiding

Bij de Brasserie bieden we individuele begeleiding. Wij staan direct naast je en helpen bij het maken van keuzes. Soms zoeken we samen grenzen op, maar altijd kijken we daarna hoe jij dat vond. De combinatie van (succes)ervaringen en hierop terugkijken leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden voor de toekomst. Heb je de ambitie om uit te stromen naar een opleiding of regulier werk? Niemand gaat weg zonder een duidelijk beeld van zijn of haar toekomst.

locatie sfeerimpressie
Mirije vertelt meer over Brasserie Wijnandsrade en de mogelijkheden voor jou om daar te werken!

Meer weten of aanmelden?

Heb je vragen over het leerwerkbedrijf Kasteel Brasserie Wijnandsrade of onze ontwikkelingsgerichte dagbesteding? Neem dan contact op met afdeling intake: