Lees voor

Participatielocatie Emma Nova

  • Parkstad
  • Koolweg 44, 6446 TK, Brunssum

Vlakbij het vernieuwde Treebeekplein in Brunssum vind je Brasserie Emma Nova: een gastvrije plek waar iedereen welkom is. 

Over Brasserie Emma Nova

Buurtbrasserie Emma Nova is een echte ontmoetingsplek. Je kunt er vijf dagen in de week terecht voor een ontbijtje, een vers kopje koffie met gebak, een lekkere lunch of gewoon een drankje. De buurtbrasserie zit in één gebouw met de huisartsen- en de fysiotherapiepraktijk en de open inloop. De gevel van het pand herinnert aan Schacht III van Staatsmijn Emma. Het beeld van de Heilige Barbara, de patrones van de mijnwerkers, en de originele mijnwerkersattributen in de brasserie verbinden het verleden van Treebeek met het heden.

 

Meedoen bij Brasserie Emma Nova

Je kunt bij Brasserie Emma Nova werkervaring opdoen in de horeca. Je leert er bijvoorbeeld gasten bedienen, tafels dekken en afruimen, maar ook eten klaarmaken of afwassen. Natuurlijk krijg je begeleiding bij het werk in de brasserie. Je leert dingen die je in het werk van pas komen. Wil je iets betekenen voor de buurtbewoners en de bezoekers van Emma Nova? Dan is dit een leuke plek voor jou!

Meer weten of je aanmelden?

Wil je meer weten over meedoen bij Brasserie Emma Nova? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met afdeling intake.