Lees voor

Participatielocatie Oase

  • Parkstad
  • Koestraat 87, 6431 XL, Hoensbroek

Bij Oase kan er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt worden met dagbesteding. Het activiteitenprogramma is voor een breed publiek toegankelijk en is gericht op jouw persoonlijke groei. Je kunt deelnemen aan allerlei creatieve activiteiten zoals schilderen of recreatieve activiteiten zoals wandelen of bingo. Ook kun je je uitleven in sport en spel, zoals fitness of een teamsport bij Positive Fit. Vaardigheden blijven zeker niet achter, zo wordt er aandacht besteed aan geheugentraining en ontspanningsoefeningen. Deze locatie beschikt zelfs over een tuintje waar je heerlijk kunt genieten in de zomer of zelfs een handje kunt helpen als je groene vingers hebt. 

Over Oase

Participatielocatie Oase ligt in Hoensbroek. Het pand is rolstoeltoegankelijk. Er zijn verschillende ruimtes waar alle activiteiten uitgevoerd worden. De centrale ruimte is een gezamenlijke ruimte waar iedereen gezellig bij elkaar kan komen om spelletjes te spelen, gewoon even te kletsen of gezamenlijk te eten. Oase ligt maar op 10 minuten loopafstand van het centrum van Hoensbroek.

Wanneer kom je in aanmerking?

Je kunt bij Oase terecht met een WMO-indicatie of met een WLZ-indicatie inclusief dagbesteding. Vanuit een kennismakingsgesprek wordt gekeken welke werkzaamheden het best passend zijn bij jou.

Meer weten of je aanmelden?

Wil je meer weten over participatie bij Oase? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met afdeling intake.