Lees voor

Participatielocatie Oude Maasstraat

  • Maastricht & Heuvelland
  • Oude Maasstraat 37, 6229 BC, Maastricht

Bij de Oude Maasstraat kun je deelnemen aan verschillende creatieve activiteiten, een lekker kopje koffie, een spelletje of gewoon een praatje. De activiteiten variëren van handvaardigheid en samen muziek maken tot wandelen en zwemmen, met genoeg ruimte voor eigen invulling. Daarnaast wordt er vaak gezellig samen een gezonde maaltijd gekookt en gezamenlijk geluncht.

Over de Oude Maasstraat

Participatielocatie Oude Maasstraat is een gezellige ontmoetingsplek in de wijk Heugem in Maastricht, gevestigd in een voormalig winkelpand. De ruimte is rolstoeltoegankelijk en ligt vlakbij een winkelcentrum, sportcomplex, tennisbaan, wandelgebied en de Maas.

Wanneer kom je in aanmerking? 

Oude Maasstraat is in eerste instantie bedoeld voor deelnemers met een WLZ-indicatie inclusief dagbesteding. Daarnaast zijn deelnemers met een WMO-indicatie voor groepsbegeleiding uit Maastricht-Heuvelland die binnen de setting van de groep passen ook van harte welkom.

locatie sfeerimpressie
Neem een kijkje op de locatie Oude Maasstraat!

Meer weten of je aanmelden?

Wil je meer weten over participatie bij de Oude Maasstraat? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met afdeling intake.