Lees voor

Participatielocatie Uit de Steigers

  • Parkstad
  • In de Cramer 11, 6411 RS, Heerlen

Bij Participatielocatie Uit de Steigers vind je verschillende activiteiten onder één dak!

Bij Meubelmakerij Steiger 2 leer je allerlei meubels en andere producten maken van hout. Je gaat pallets demonteren, onderdelen sorteren, resthout klein zagen, bouwpakketten zagen, eigen projecten maken en machines of gereedschappen onderhouden. Je leert niet alleen alle kneepjes van het vak, maar ook andere belangrijke vaardigheden die je op persoonlijk vlak helpen. Een mooie kans om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen!

Bij Connect & Disconnect kom je terecht in de wereld van marketing en communicatie. Van het bijhouden van websites en social media tot het editen van promotievideo’s en fotomateriaal: bij UdS Connect gebeurt het allemaal. Als je je kunt herkennen in de termen; computers, fotografie, vlogs, drone, filmpjes, bewerken, social media is dit dé plek voor jou.

Bij de kringsloopshop RD4U kun je helpen bij het sorteren van boeken, bestek en breinaalden die naast de locatie van Uit de Steigers ligt. Daar leer je gelijk over het recyclingproces en waarom het belangrijk is om duurzaam met onze spullen om te gaan. Verder werken we samen met Limburgse Koffiebranderij SLURRB, waarbij je kunt helpen met het inpakken van de koffie. Hier krijg je alles mee van het produceren van onze eigen LEVANTOgroep-koffie blend. 

 

Meer weten of je aanmelden?

Wil je meer weten over participatie bij Uit de Steigers? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met afdeling intake.